Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням

Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням.

Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

Події
01 червня 2023 14:50

Львівський школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням у груди. За життя восьмикласника, у якого вистрелили з помпової рушниці, нині борються медики.  Інцидент трапився на вулиці Шевченка у Львові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова у середу, 31 травня, після уроків пішли додому до одного зі школярів. Діти знайшли зброю і поцілили в груди 14-річному хлопцеві, який навчається у восьмому класі.

«Одному із друзів випадково поцілили в груди. Хлопця каретою швидкої було оперативно доправлено до лікарні святого Миколая Першого медоб'єднання. Його вже оперують у лікарні, медики борються за життя дитини. Обставини події з'ясовують правоохоронці», – йдеться у повідомленні. 

Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням.Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням.Знайшли зброю вдома: у Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.
 
У пресслужбі поліції Львівської області розповіли, що дитина отримала вогнепальне поранення через випадковий постріл з помпової рушниці. Зброя належить батькові одного з школярів.

«Сьогодні, 31 травня, о 16.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини. Попередньо встановлено, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували», – зазначили у пресслужбі поліції. 

Правоохоронці вилучили зброю. Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі до трьох років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах