Студенти, які не оформлять ЛеоКарт, можуть втратити пільги в транспорті Львова

Студенти, які не оформлять ЛеоКарт, можуть втратити пільги в транспорті Львова

Студенти, які не оформлять ЛеоКарт, можуть втратити пільги в транспорті Львова Фото: city-adm.lviv.ua

Події
11 липня 2023 14:15
Автор: Юрій Богун

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», львівські студенти ігнорують заклики подавати документи для оформлення студентських транспортних карток ЛеоКарт. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через це з осені вони можуть втратити право на пільговий проїзд і в електротранспорті, і в міських автобусах. Адже невдовзі їздити зі знижкою у громадському транспорті студенти зможуть виключно на підставі студентської ЛеоКарт.

Відтак, студентів закликають якнайшвидше подавати документи для виготовлення транспортних карток. Це можна зробити централізовано через навчальні заклади, звернувшись до профспілкової організації вишу, або у шести пунктах, де працюють адміністратори ЛКП «Львівавтодор».

 «Закликаємо студентів якнайшвидше подавати документи на виготовлення транспортних карток ЛеоКарт. Адже зовсім скоро у всьому громадському транспорті запрацює безготівкова оплата та валідація загальних і персоналізованих ЛеоКарт. Тоді студентські квитки, що дають право на пільговий проїзд, не можна буде використовувати як альтернативу студентській транспортній картці ЛеоКарт», – наголосили у  «Львівавтодор».

Отож, щоби надалі їздити у всьому міському транспорті зі знижкою, необхідно отримати саме студентську ЛеоКарт. Тому, аби уникнути черг, закликаємо якнайшвидше подавати документи на її виготовлення.

Важливо наголосити, що мати студентську транспортну картку ЛеоКарт буде ще й вигідно, адже вона діятиме впродовж усього року на усіх міських маршрутах.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах