Дитячі клуби Львова розпочали набір у денні дитячі табори

Дитячі клуби Львова розпочали набір у денні дитячі табори

Дитячі клуби Львова розпочали набір у денні дитячі табори Фото: city-adm.lviv.ua

Події
12 червня 2023 17:46
Автор: Юрій Богун

З 15 червня по 15 липня у кожному районі Львова функціонуватимуть «Літні школи». Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це безкоштовні табори Дитячих клубів Львова для дітей віком від 7 до 14 років. Діти та підлітки, котрі залишилися на літніх канікулах у Львові, мають можливість цікаво провести час в міських осередках дозвілля.

У кожному районі функціонуватимуть по декілька локацій із різними напрямками та активностями.  Спорт, мистецтво, танці, англійська мова, цікаві екскурсії, майстер-класи та багато-багато цікавого – програма таборів дуже насичена.

«Літній табір – це приємний спогад, який залишається з дитинства кожного. Команда Дитячих клубів Львова вже не перший рік організовує «Літню школу», де діти та підлітки якісно і цікаво проводять вільний час влітку. Програма таборів насичена мистецькими заняттями, спортом, танцями, вікторинами та іграми», – розповіла керівниця відділу дитячого дозвілля управління молодіжної політики Діана Наорлевич.

Дитячі клуби Львова налічують близько 45 клубів у шести районах міста. Заняття безкоштовні і призначені для дітей від 4 до 17 років у залежності від напрямку.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах