Лікарі запрошують львів'ян на руханку у Стрийський парк

Лікарі запрошують львів'ян на руханку у Стрийський парк.

Лікарі запрошують львів'ян на руханку у Стрийський парк. Фото: city-adm.lviv.ua

Події
24 липня 2023 07:34

Друге медичне об’єднання Львова та управління охорони здоров’я Львівської міської ради організовують міську руханку, яка відбудеться у понеділок, 24 липня, о 09:00 у Стрийському парку – поблизу Центру Шептицького УКУ та пам’ятника 110-річчю українському футболу. Тривалість: 30 хвилин. Участь – безкоштовна, реєструватись не потрібно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Руханку проводитимуть фізичні терапевти Другого медичного об’єднання Львова. Програма розроблена таким чином, що люди різного рівня фізичної підготовки зможуть повторювати ці вправи.

Лікарі наголошують, що піклуватись про своє здоров’я потрібно щодня, втім, літо – гарна пора для формування нових корисних звичок. Ранкова руханка – це про здоровий ритм життя та чудовий спосіб почати день правильно. Усім запропонують комплекс вправ, які кожен зможе виконувати вдома самостійно.

Фізичні навантаження допоможуть прокинутись, зняти напруження, зміцнити м’язи, наситити киснем всі тканини та органи, покращити стан суглобів і хребта, нормалізувати стан судин, покращити роботу дихальної системи та зміцнити серцевий м’яз, підвищити витривалість, пришвидшити метаболізм, покращити якість сну,  стимулювати роботу мозку, отримати заряд бадьорості та енергії, покращити настрій та самопочуття.

«Наша мета – здорова нація українців. Друге медичне об’єднання Львова популяризує здоровий спосіб життя, любов до себе та свого тіла, відповідальність за своє здоров’я. Пропонуємо розпочинати свій день із руханки, яка може для багатьох стати поштовхом до добрих змін», – розповіла медична директорка 4-ї лікарні Другого медичного об’єднання Львова Ірина Цегелик.

Зі собою потрібно мати килимок та пляшку води.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах