Після скандалу у ЛКП "Лев" на посаду директора другий місяць шукають людину

Після скандалу у ЛКП "Лев" на посаду директора другий місяць шукають людину.

Після скандалу у ЛКП "Лев" на посаду директора другий місяць шукають людину. Фото: city-adm.lviv.ua

Події
26 липня 2023 14:08

Експертна група вирішила продовжити конкурс на посаду директора Львівського комунального підприємства «Лев». З 14 заявлених жодного кандидата не рекомендували на посаду. Тому відбір проводитимуть ще два тижні. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, до другого етапу відбору дійшло семеро кандидаток, які мали змогу презентувати свої концепції розвитку підприємства та відповісти на питання експертної групи.

«Це був важливий прецедент, тому що до робочої групи було запрошено зоозахисників, депутатів з профільної комісії, колег, які працюють у сфері зоозахисту, тобто ключових стейкхолдерів. За результатами конкурсу і публічних презентацій, зокрема і за рекомендаціями зоозахисників, які так само є членами експертної робочої групи, було прийнято рішення щодо продовження конкурсу. Фактично від сьогодні буде продовжено конкурс ще на 2 тижні для зголошення нових потенційних кандидатів і кандидаток», – розповів Андрій Москаленко.

В управлінні персоналом Львівської мерії пояснюють, що кандидат мусить відповідати певним цінностям та мати відповідний професійний рівень.

«На жаль, жодна з кандидаток не відповідає на 100% тим вимогам, які були прописані разом з експертною радою. Ми шукали, зокрема, людину з досвідом, яка вміє управляти і процесами, і людьми. Любов до тварин має бути за замовчуванням у цього кандидата, але професійний рівень у проєктному менеджменті або управлінні процесами на підприємстві – це також дуже важливо і це також один з вагомих критеріїв відбору», – зазначила Лілія Савич, керівниця управління персоналом Львівської міської ради.

Також кандидат мусить знати англійську мову на рівні не нижче В2 для кращої комунікації з міжнародними донорами. Нині це, за словами фахівців, вимога часу і В2 – не надто високий рівень для керуючої посади, на якій доведеться залучати іноземців до співпраці.

Зоозахисники, які були у складі експертної групи, підтвердили, що конкурс відбувався відповідно до тих вимог, які вони висували.

Додамо, що заявки приймтимуть до 8 серпня.

Нагадаємо, після випадку з евтаназією двох собак на території ЛКП «Лев», міська рада провела службове розслідування. За результатами розслідування виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства щодо евтаназії тварин. Їх звільнили з посад.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах