У Львові чоловік зайшов у магазин, взяв черевики з вітрини, взув і втік

У Львові чоловік зайшов у магазин, взяв черевики з вітрини, взув і втік.

У Львові чоловік зайшов у магазин, взяв черевики з вітрини, взув і втік. Ілюстративне фото: darynok.ua.

Події
26 липня 2023 12:48

У вівторок, 25 липня, близько 17.20 в одному з магазинів Львова, що на вулиці Бортнянського, чоловік взув пару нового брендового взуття та втік, не розрахувавшись за товар. Це помітили продавці, які намагались зупинити «клієнта», а коли їм це не вдалось – зателефонували на оперативну лінію 102. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події негайно виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Патрульні оперативно затримали втікача неподалік місця скоєння злочину.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 27-річний чоловік, який тимчасово мешкає у Львові. Речові докази у нього вилучені.

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років", - йдеться у повідомленні.

У Львові чоловік зайшов у магазин, взяв черевики з вітрини, взув і втік.У Львові чоловік зайшов у магазин, взяв черевики з вітрини, взув і втік. Фото: lv.npu.gov.ua.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах