У підземному переході у Львові жорстоко побили чоловіка

У підземному переході у Львові жорстоко побили чоловіка.

У підземному переході у Львові жорстоко побили чоловіка. Фото: lv.npu.gov.ua.

Події
17 серпня 2023 16:29

У четвер вранці, 16 серпня, у підземному переході на вулиці Городоцькій у Львові знайшли побитого 55-річного львів’янина у стані без свідомості. За підозрою в жорстокому побитті чоловіка поліція затримала 17-річного мешканця Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли в поліції Львівщини, 16 серпня близько 5:00 ранку у підземному переході на вулиці Городоцькій у Львові прибиральниця знайшла побитого чоловіка та викликала на місце події швидку допомогу. Лікарі зафіксували у потерпілого тяжкі тілесні ушкодження, зокрема, переломи ребер, численні забої та повідомили про подію у поліцію. Зараз побитий чоловік перебуває у реанімації.

Постраждалим виявився 55-ріний львів’янин. Вивчивши відео з камер спостереження, розташованих в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили та затримали нападника – 17-річного мешканця Львова.

«Ймовірно, між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого, спричинивши йому тяжкі травми», – повідомили в поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження (ч.1 ст.121 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах