Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів

Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів.

Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів. Фото: Street Culture.

Події
22 серпня 2023 09:58

Street Culture відновлює діяльність з популяризації вуличних культур в Україні й анонсує нові напрямки. У планах команди харків'ян — відкриття освітнього хабу й Академії лідерів і міська програма розвитку стріт спорту у Львові.

Планується, що в освітньому хабі проводитимуть майстер-класи, лекції, неформальні заходи для дітей, підлітків, активістів і громадських організацій. У фокусі — креативні заняття, від танців до журналістики, формування молодіжної політики та розвиток вуличних культур. 

Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів.Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів. Фото: Street Culture.

Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів.Харків'яни відкриють у Львові освітній хаб і Академію лідерів. Фото: Street Culture.

Окрім того, як розповів співзасновник Street Culture Єгор Матюхін, команда запускає ще один освітній напрямок — Академію лідерів. Це програма, в рамках якої Street Culture готуватимуть нових лідерів вуличних культур — а кандидатів шукатимуть по всій країні. Загалом 30 молодих людей пройдуть безкоштовне навчання протягом року, в рамках якого отримають знання та навички з менеджменту, організації івентів та формування команд. А менторами виступлять чинні досвідчені учасники команди. 

Також анонсована міська програма розвитку стріт-спорту і вуличних культур Львова на 2023-2026 роки. У рамках неї передбачено проведення заходів, а також створення освітніх, медіа та інфраструктурних проєктів, які Street Culture реалізовуватиме у партнерстві з міською адміністрацією. Першим івентом в рамках програми стане Фестиваль вуличних культур. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах