У відпочинковому комплексі в Задорожньому втопився львів'янин

У відпочинковому комплексі в Задорожньому втопився львів'янин.

У відпочинковому комплексі в Задорожньому втопився львів'янин. Фото: facebook.com/Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Події
28 серпня 2023 12:13

У неділю, 27 серпня, у озері Задорожнє втопився 36-річний чоловік. За даними рятувально-водолазної служби Львівської області, чоловік був п’яний та проігнорував заборону запливати за буйки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомила Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області, у відпочинковому комплексі «Західна пальміра», що на озері в селі Задорожнє Стрийського району, втопився чоловік. Його тіло витягнули з води рятувальники приблизно о 15:00 27 серпня.

Відомо, що 36-річний мешканець Львова відпочивав на озері у нетверезому стані. Він не зважав на неодноразові попередження рятувальників, знехтував правилами поведінки на воді, в нетверезому стані заплив за буйки та потонув.

У відпочинковому комплексі в Задорожньому втопився львів'янин.У відпочинковому комплексі в Задорожньому втопився львів'янин. Фото: facebook.com/Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах