Під час комендантської години у Львові затримали 18-річну дівчину з наркотиками у гіпсових кексах

Під час комендантської години у Львові затримали 18-річну дівчину з наркотиками у гіпсових кексах.

Під час комендантської години у Львові затримали 18-річну дівчину з наркотиками у гіпсових кексах. Фото: https://www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Події
25 вересня 2023 10:20

На вулиці Джорджа Вашингтона у Львові, під час комендантської години, патрульні затримали 18-річну дівчину, яка переховувала наркотики у гіпсових фігурках кексів. Інцидент стався у неділю, 24 вересня. Дівчина намагалися втекти, але їй це не вдалося. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Під час комендантської години патрульні помітили чоловіка та жінку. Підійшовши до них для з'ясування обставин та встановлення інформації, особи дуже хвилювалися. Коли патрульні попросили пред'явити документи, вони почали втікати. Дівчину наздогнали за лічені метри. Під час поверхневої перевірки у 18-річної громадянки виявили два гіпсові кекси. Вона сказала, що буде їх розмальовувати», – йдеться у повідомленні поліції.

Патрульні запідозрили, що у гіпсових кексах щось заховане й розламали одну з фігурок. Всередині гіпсу був замотаний в ізоляційну стрічку пакет з кристалічною білою речовиною. Аналогічний пакунок був і в другій фігурці.

Під час комендантської години у Львові затримали 18-річну дівчину з наркотиками у гіпсових кексах.Під час комендантської години у Львові затримали 18-річну дівчину з наркотиками у гіпсових кексах. Фото: https://www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу. Дівчину супроводили у відділ поліції, а речовини забрали на експертизу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах