Новий скандал: фігурант «п'яних секс-вечірок» відгуляв гучне весілля у ресторані біля Львова

Новий скандал: фігурант «п'яних секс-вечірок» відгуляв гучне весілля у ресторані біля Львова.

Новий скандал: фігурант «п'яних секс-вечірок» відгуляв гучне весілля у ресторані біля Львова. Фото: Андрій Лохматов.

Події
23 жовтня 2023 14:31

21-річний Олег Захаров, один із трьох організаторів п’яних вечірок у Києві, де споювали та домагалися дівчат під наркотиками, на початку жовтня відсвяткував весілля у відпочинковому комплексі «Едем Резорт», що неподалік Львова. Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов, оприлюднивши у Facebook фото з гульбища.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олег Захаров та двоє його товаришів, 19-річні Ярослав Домбровський і Андрій Ярина, стали відомими завдяки вечіркам, які вони організовували у київській квартирі. 31 січня в соцмережах почали ширитися відео з алковечірок блогерів, які споювали неповнолітніх дівчат та «накачували» їх наркотиками. З однією з дівчат у безпорадному стані блогери імітували секс та знімали це на відео. Вже 1 лютого у помешканнях організатора вечірок Андрія Ярини та його поплічників поліція провела обшуки.

Андрія Ярину підозрюють у сексуальному насильстві та розповсюдженні порнографії – саме він поширював відеозаписи із непритомними дівчатами у Telegram. Суд обрав Ярині запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Ярославу Домбровському повідомили про підозру розповсюдженні порнографічного контенту, а Олегу Захарову – у сексуальному насильстві. Домбровський і Захаров 30 березня сплатили по 402 тис. грн застави кожен і вийшли із СІЗО.

Після гучного скандалу із затриманням усі троє фігурантів «п’яних вечірок» на деякий час зникли з інформаційного поля. Про весілля фігуранта «блогерських вечірок», яке відбулось ще на початку жовтня в «Едем Резорті», стало відомо лише зараз, після публікації у Facebook журналіста Андрія Лохматова. Він пише, що «під час весілля тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри». Ведучим на весіллі був відомий телеактор і комік із «95 кварталу» Юрій Ткач. Гонорар актора за 5 годин роботи становить 4 тис. доларів США.

Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі.Гуморист із Дніпра Юрій Ткач прокоментував участь у скандальному весіллі. Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Після розголосу на весілля відреагував Юрій Ткач. Він зазначив, що не знав, у кого саме проводитиме свято. Він заявив, що частину гонорару передасть на допомогу військовим, а іншу частину – «на добрі справи», про які пообіцяв відзвітувати пізніше.

«Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, першочергово запитуємо, чи дотичні люди, у яких я проводитиму весілля, до політики, та яку позицію щодо війни РФ в Україні мають. При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація – не завжди буває нам відома», – написав Юрій Ткач у Instagram. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах