Після катання Львовом під російські пісні київську блогерку виселили з готелю

Після катання Львовом під російські пісні київську блогерку виселили з готелю.

Після катання Львовом під російські пісні київську блогерку виселили з готелю. Фото: instagram.com/ta.samaya.devil

Події
12 листопада 2023 15:57

Після того, як київська блогерка Анна (Вікторія) Краснова проїхалася закритою площею Ринок у Львові під російські пісні, її виселили з львівського готелю. Про це блогерка написала у соцмережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мене виселили...прям з басейну...прям з мокрою головою, ну що ж", — написала Анна Краснова.

Київську блогерку, яка каталася Львовом під російські пісні, виселили з готелю.Київську блогерку, яка каталася Львовом під російські пісні, виселили з готелю. Фото: instagram.com/ta.samaya.devil

Київську блогерку, яка каталася Львовом під російські пісні, виселили з готелю.Київську блогерку, яка каталася Львовом під російські пісні, виселили з готелю. Фото: instagram.com/ta.samaya.devil

Далі вона запостила ролик з орендованої квартири, де приймає ванну з трояндами. Відео традиційно блогерка зробила під російську музику.

Нагадаємо, що 9 листопада блогерка Анна Краснова опублікувала в сторіс на сторінці в Instagram відео, на якому вона за кермом автомобіля Mercedes їде площею Ринок у Львові, яка є пішохідною і проїзд площею дозволений лише за наявності відповідної перепустки. З відео видно, що вона заїхала на площу з вулиці Беринди, а виїхала – через Руську. Відео супроводжувалось російськомовною піснею співачки родом з України Anna Asti, яка після повномасштабного вторгнення виїхала до Росії та ігнорує війну. Відео блогерка глузливо підписала «шо тут по пропускам».  У Львівській міськраді відреагували на скандал.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах