Пів сотні котів і собак у Львові чекають на нових господарів

Пів сотні котів і собак у Львові чекають на нових господарів.

Пів сотні котів і собак у Львові чекають на нових господарів. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
13 листопада 2023 15:57

Понад 50 собак та котів із львівського комунального підприємства «Лев» шукають нових господарів. Прихистити тварину може кожен. Новим власникам готові надати всю потрібну інформацію та проконсультувати щодо важливих аспектів догляду за новим улюбленцем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ми дуже вдячні всім та кожному, хто приходить до нас в ЛКП та бере собі улюбленця в родину! Адже всі наші тваринки з нелегкою долею, та кожен з них зазнав всіх труднощів вуличного життя. І ми щиро радіємо з кожним нашим підопічним, якому пощастило знайти дім. Тому друзі, ми та наші хвостики чекаємо вас, адже зараз понад 50 наших мешканців шукають добрі руки та теплі домівки», - закликають в ЛКП «Лев».

Нагадаємо, Львівське комунальне підприємство «Лев» опікується безпритульними тваринами у Львові. На базі підприємства діє Центр адопції (всиновлення) безпритульних тварин. Тут львів’яни, що бажають взяти додому тварину, зручно та швидко в одному місці можуть знайти інформацію про усіх безпритульних собак та котів, які чекають на прилаштування у нові родини, а також оформити процедуру «всиновлення». Центр працює на вулиці Промисловій, 56. Контактний телефон: 068 535 45 45.

Важливо, що на підприємстві працює кінолог, який займається адаптацією та соціалізацією відловлених собак, навчає усіх секретів поводження з тваринами, а також надає рекомендації новим господарям при прилаштуванні чотирилапих з ЛКП «Лев».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах