На Львівщині судили матір, син якої душив однокласницю

На Львівщині судили матір, син якої душив однокласницю.

На Львівщині судили матір, син якої душив однокласницю. Фото ілюстративне: vechirniy.kyiv.ua.

Події
29 лютого 09:59

Старосамбірський районний суд Львівщини визнав винною у адмінправопорушенні Надію Лису, чий малолітній син вчиняє булінг щодо однокласниць – одну з дівчат хлопець душив, а іншу бив по обличчю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як вказано у постанові суду, яку винесли у лютому 2024 року, малолітній син Надії Лисої навчається у середній школі I-III ступенів у місті Добромиль. Хлопець вчиняє булінг щодо своїх однокласниць, ображає їх нецензурними словами, штовхає, одну з дівчат хлопець душив, а іншій давав ляпаси по обличчю, пише Zaxid.net.

Оскільки хлопець є малолітнім і не може нести покарання за свої вчинки, то поліція склала протокол про вчинення адмінправопорушення (булінгу) щодо матері школяра. У суді Надія Лиса розповіла, що у сина був конфлікт з дівчатами, але вони уже помирились. Жінка визнала, що поведінка сина може бути трохи агресивною, бо він є гіперактивним. За словами Надії Лисої, вони звертались до лікаря з цього приводу та виконують його рекомендації. Вину в адмінправопорушенні матір хлопця визнала.

Справу розглянув суддя Максим Клімченко, який дослідив усі матеріали та визнав Надію Лису винною у вчиненні адмінправопорушення, призначивши їй 850 гривень штрафу. На постанову ще можна подати апеляцію.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах