Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною

Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною - фото

Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною - фото

Події
17 травня 12:06

Нещодавно компанія Apple представила оновлену лінійку планшетів iPad, які змінять ваше уявлення про портативність та продуктивність. Встигніть придбати новинку за найпривабливішою ціною.

Зустрічайте iPad Air з процесором M2, горизонтально розміщеною фронтальною камерою та в чудових нових кольорах. А також iPad Pro ‒ найтонший та найпотужніший планшет з чипом нового покоління M4. Тільки до 26 травня можна оформити передзамовлення та придбати новинки в офіційних партнерів на суперумовах: у кредит на десять платежів, всього від 3200 гривень на місяць за iPad Air та від 5300 гривень на місяць за iPad Pro. А на додаток отримайте знижку 50% на Apple Pencil!

iPad Air

Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною фото 1Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною фото 1

Обирайте між 11-дюймовим і 13-дюймовим iPad Air ‒ кожен з них оснащений вражаючим дисплеєм Liquid Retina із високою роздільною здатністю, який відтворює надзвичайно живі кольори та реагує на дотик із бездоганною швидкістю. Антиблікове покриття екрана й технологія True Tone забезпечать чітке зображення за будь-яких умов освітлення.

Основою нового iPad Air є чип M2 від Apple, який має на 15% більш швидкий центральний процесор, на 25% швидший графічний процесор і на 50% більше пропускної здатності пам'яті порівняно з попередньою моделлю. Така продуктивність дозволить виконувати завдання будь-якої складності максимально швидко ‒ від створення 3D-контенту до занурення у найвибагливіші ігри зі складною графікою.

16-ядерний чип Neural Engine, що працює на 40% швидше і здатен виконувати 15,8 трлн операцій на секунду, прискорює роботу штучного інтелекту в функціях iPadOS, роблячи iPad Air потужним інструментом для таких завдань, як візуальний пошук, виокремлення об'єктів та виділення тексту з зображень. Вдосконалений чип M2 загалом працює майже на 50% швидше, ніж попереднє покоління. І все це з батареєю, яка тримає заряд весь день.

З iPadOS ви можете робити все, що вам подобається, легко та швидко. Створюйте за допомогою вбудованих програм презентації, редагуйте фотографії, розробляйте графічний дизайн. Використовуйте декілька програм одночасно, пишіть у будь-якому текстовому полі та швидко й ефективно переміщуйте курсор, використовуючи лише палець, Apple Pencil або трекпад Magic Keyboard.

Надширококутна фронтальна камера 12 МП тепер розташована на довгій стороні iPad Air і створює ідеальні враження від відеодзвінків. А із функцією Центрування у кадрі, яка використовує машинне навчання, камера буде автоматично налаштовуватись, щоб ви були у центрі кадру. 12-мегапіксельна ширококутна задня камера робить яскраві фотографії та записує дивовижні відео 4K.

Порт USB-C забезпечує швидке й просте підключення до таких аксесуарів, як зовнішні дисплеї, док-станції, накопичувачі та камери. Ідеально підходить для швидкої передачі великих фотографій і відео.

iPad Pro

Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною фото 2 1Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною фото 2

Новий iPad Pro ‒ це найтонший планшет Apple, його товщина становить лише 5.1 мм (модель 13") та 5.3 мм (модель 11"). Найдосконаліший у світі дисплей Ultra Retina XDR з новаторською технологією Tandem OLED відтворює надзвичайно яскраве і контрастне зображення, а чип Apple M4 забезпечує неперевершену продуктивність та потужні можливості ШІ.

 M4 ‒ нове покоління чипів, які в 1,5 раза швидші порівняно з M2. Чип M4 побудовано на основі 3-нанометрової технології другого покоління, яка є ще більш енергоефективною та забезпечує цілий день автономної роботи. Вбудований у М4 процесор Neural Engine, що здатен виконувати 38 трлн операцій на секунду, виводить машинне навчання в iPadOS на новий рівень.

Абсолютно новий Apple Pencil Pro ‒ ідеальний інструмент для будь-якої творчої роботи. Нова функція стискання дозволяє швидко перемикатися між інструментами та кольорами, а гіроскоп із відстеженням обертання забезпечує точний контроль над пензлем чи пером. Спеціальний тактильний відгук сповіщатиме про різні дії, а з функцією наведення можна буде бачити, де саме Apple Pencil торкнеться екрана. Apple Pencil Pro підключається, заряджається та зберігається за допомогою магніту на бічній стороні iPad Pro.

Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною фото 3 2Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною фото 3

Нові iPad містять більше перероблених матеріалів, ніж будь-коли: на 100% перероблений алюміній у міцному корпусі, 100% перероблених рідкоземельних елементів у всіх магнітах.

iPad Air та iPad Pro ‒ це досконалі інструменти для творчості, розваг і роботи. Купуй новий iPad лише в офіційних партнерів, адже вони пропонують оригінальну продукцію спеціально для ринку України, гарантійне та сервісне обслуговування ‒ і все це за найбільш вигідною ціною.

Офіційні партнери в Україні: iSpace, Comfy, Allo, Citrus, Rozetka, Епіцентр, Vodafone, KTC, Фокстрот, Ельдорадо, TTT.ua, Moyo.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах