Всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України»

Всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України».

Всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України». Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук.

Події
08 липня 09:24

У новому навчальному році всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання. Це є одним з пріоритетних напрямків закладів освіти. Місто вдосконалює інфраструктуру та організовує багато заходів, щоб зацікавлювати, а не змушувати дітей любити, захищати і цінувати свою країну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Минулого року у серпні за 2 дні до початку навчального року ми відкрили перший центр національно-патріотичного виховання оновленого формату. Станом на зараз таких центрів у Львові вже є 10! Впродовж літа ми завершимо облаштування ще 4 центрів, відтак з початку нового навчального року всі учні 10-11 класів Львова будуть вивчати «Захист України» у центрах національно-патріотичного виховання. Це абсолютно інший підхід і якісна альтернатива викладання предмету «Захист України», – розповів начальник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

Одними з улюблених для школярів заходів у цьому напрямку є вишколи в Карпатах та теренова гра з залученням Пласту до річниці смерті Романа Шухевича біля зруйнованого музею в Білогорщі.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах