У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння

У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння.

У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння. Фото: lv.npu.gov.ua

Події
07 жовтня 13:30

На автодорозі «Київ-Чоп» у Золочівському районі 6 жовтня сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів – «Лада Самара» та Volvo. Як повідомляє поліція Львівської області, інцидент стався близько 17:10.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, 38-річний мешканець Бродів, керуючи автомобілем «Лада Самара», виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Volvo, яким керував 21-річний львів’янин. Унаслідок ДТП постраждали водії обох транспортних засобів, а також пасажири – 44-річна жінка, що перебувала в «Ладі», та 20-річна дівчина з Volvo. Їх госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Під час перевірки водія «Лади» правоохоронці встановили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. На місці події працювали слідчі Золочівського районного відділу поліції, які відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху особою, що керувала транспортним засобом у нетверезому стані. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі та позбавлення права керувати автомобілем на строк до п’яти років.

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння.У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння. Фото: lv.npu.gov.ua
У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння.У Золочівському районі зіткнулися два автомобілі: один з водіїв був у стані сп’яніння. Фото: lv.npu.gov.ua

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах