Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників

На Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників. Фото: Zaxid.net

На Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників. Фото: Zaxid.net

Події
20 березня 2020 11:20

Від сьогодні, 20 березня, на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників. Такий транспорт довозитиме на роботу медиків та працівників Укрпошти.

Як повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації, такі маршрути виконуватимуть регулярно, вони сполучатимуть райцентри зі Львовом.

На автобусних спецрейсах доставлятимуть людей безпосередньо до місця роботи і  додому, курсуватимуть вони щодня.

 «У зв’язку із карантином і припиненням курсування транспортних засобів, виникла гостра необхідність у довезенні медичних працівників та працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність області, на роботу. Керівництво підприємства Укрпошта та медичних установ дійшло згоди з перевізниками, які забезпечують своїм працівникам доїзд», - пояснив керівник управління транспорту та зв’язку Тарас Оприск.

Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників фото 1Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників фото 1

Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників фото 2 1Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників фото 2

Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників фото 3 2Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників фото 3

Нагадаємо, 18 березня на Львівщині припинили рух усіх приміських та міжміських маршруток. Підприємствам, які продовжують працювати під час карантину, рекомендували організувати довіз на роботу працівників.

Додамо, що VG Львів запустив чат, в якому ви завжди можете знайти собі благородних попутників або хорошого водія, який позбавить від довгого очікування на зупинці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах