Конфлікту не буде: "Арена Львів" домовилась з "Шахтарем"

фото: stadium.com

фото: stadium.com

Спорт
18 сiчня 2015 17:19

Угода між "Шахтарем" і "Ареною Львів" щодо майбутньої оренди стадіону буде підписана в найближчі день-два. Про це Футбол NEWS повідомив директор "Арени Львів" Денис Ринський, пише terrikon.com

Наразі триває завершальна стадія переговорів: готується договір оренди, яким займаються юристи.

При цьому Ринський наголосив: знайдено розуміння з усіх питань, які стосуються вартості проведення футбольних матчів і регулярного процесу підготовки "Шахтаря":

- Ніякого ажіотажу, прецеденту для проблеми, конфлікту немає. Ми дуже плідно працюємо.

Також директор "Арени Львів" підтвердив, що вартість проведення футбольного матчу на "Арені Львів" дещо зросла і наразі орієнтовно складає 200 тисяч гривень. 

- Це пов'язано з тим, що колектив збільшився, та й ви бачите, що все дорожчає. Ми повинні якось планувати фінансову діяльність на рік.

Vgorode раніше повідомляв, що перешкодою для підписання договору оренди  став газон стадіону. Претензія донецького клубу полягала в тому, що "Шахтар" витрачає на утримання поля величезні кошти, в той час як інші команди, що виступають на львівському стадіоні, не витрачають грошей на покриття.

Проблема потребувала якнайскорішого вирішення, адже з 21 січня стартує продаж квитків на матч 1/8 Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Баварія", який відбудеться 17 лютого на стадіоні "Арена-Львів". 

 

 

 

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах