Матч збірної України зі Словенією спровокував у Львові квитковий ажіотаж (фото)

Фото: https://www.facebook.com/krutyakoff

Фото: https://www.facebook.com/krutyakoff

Спорт
02 листопада 2015 13:38

Сьогодні, 2 листопада, надійшли у вільний продаж квитки на матч збірної України проти команди Словенії, який відбудеться 14 листопада на стадіоні "Арена Львів". Поблизу кас уболівальники утворили чималі черги. 

А вже завтра 3-го листопада донецький "Шахтар" проведе 4-ий матч Ліги чемпіонів-2015/16: у Львові команда Мірчі Луческу зустрінеться зі шведським "Мальме".

Букмекери вважають, що у донеччан є хороші шанси на першу в нинішньому турнірі перемогу. Про це говорять котирування провідної контори William Hill.

На перемогу української команди можна поставити з показником 1,36. Нічийний результат в матчі у Львові котирується з коефіцієнтом 4,8, а успіх "Мальме" - 8,0. Примітно, що ще кілька днів тому аналітики вважали, що виграш "гірників" трохи менш вірогідний, проте напевно дещо підкоригували котирування після того, як "Шахтар" розгромив "Зорю" у чемпіонаті Прем'єр-ліги з рахунком 7:1.

Матч збірної України зі Словенією спровокував у Львові квитковий ажіотаж (фото) фотоМатч збірної України зі Словенією спровокував у Львові квитковий ажіотаж (фото) фото 1Матч збірної України зі Словенією спровокував у Львові квитковий ажіотаж (фото) фото 2

Львів у новинах:                                                                                                                                  

Що потрібно знати львів'янам щоб отримати житлову субсидію: новації 

Сьогодні для проїзду відкриють вулицю Лисенка 

У Львові невідома жінка "замінувала" церкву 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах