Чим закінчився матч "Шахтар" - "Брага" у Львові

Новина - Спорт - Чим закінчився матч "Шахтар" - "Брага" у Львові

Новина - Спорт - Чим закінчився матч "Шахтар" - "Брага" у Львові

Спорт
30 вересня 2016 08:20

Донецький "Шахтар" у Львові здобув другу перемогу в груповому етапі Ліги Європи сезону-2016/17. У другому турі, "гірники" так само спокійно, як і два тижні тому у Коньї, здобули три очки у протистоянні із португальською "Брагою", пише Чемпіон.

"Гірники" активно почали поєдинок, заволодівши ініціативою. І вже на 5-ій хвилині відкрили рахунок: після подачі зі штрафного у майданчику "Браги" відбулося кілька рикошетів, і м’яч відлетів до Степаненка, який потужно пробив метрів з десяти фактично у "дев’ятку" воріт Жозе Марафони.

На тому "Шахтар" не зупинився, а продовжив гнути свою лінію. Водночас, "зброярі" не думали про атаку, зосередившись на обороні власних воріт. І цей компонент вдавався гостям. У якийсь момент донеччани фактично зупинилися, пропонуючи протугальській команді перейти у наступ. Однак ті не особливо поспішали це робити. Так, власне, і завершувався перший тайм – нецікавою грою без моментів.

Водночас, друга половина розпочалася шокуюче для "Шахтаря". Арбітр Тобіас Штілер вбачив симуляцію у падінні Фреда у штрафному майданчику Браги та показав тому жовту картку. А це "світло" стало другим для бразильця, і він змушений був залишити поле.

Невідомо, як би склалася гра далі, не забий Шахтар другий м’яч на 56-ій хвилині. Бернард зі штрафного влучив у стінку, проте м’яч полетів таки у бік воріт, де зовсім вільний Коваленко з кількох метрів розібрався з голкіпером. Від тоді "гірникам" стало вільніше дихати, незважаючи на чисельну меншість.

Наші гравці спокійно оборонялися, час від часу переходячи у контрнаступи. І швидше донеччани могли забити третій, аніж гості відіграти один м’яч. Брага так жодного разу не пробила у ствір воріт П’ятова.

Шахтар довів справу до переможного завершення. А міг і розгром оформити, проте на 86-ій хвилині Дентіньо та Тайсон затягнули з ударами, й оборонці не дали їм забити третій гол. "Гірники" уже здобули шість очок і підтверджують статус фаворита групи. Тепер на них чекають спарені поєдинки з бельгійським "Гентом", який прописався на другій позиції.

Читайте ще новини Львова:

Малехів наклав вето на "сміттєвий договір" зі Львовом

Як львів'яни борються зі шкільними поборами (відео)

Тату-рекорд, бодіарт та байк-шоу: що цікавого буде на тату-фесті у Львові

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах