Через масове отруєння: футбольна команда відмовилася грати у Харкові та повернулися до Львова

Новина - Спорт - Через масове отруєння: футбольна команда відмовилася грати у Харкові та повернулися до Львова

Новина - Спорт - Через масове отруєння: футбольна команда відмовилася грати у Харкові та повернулися до Львова

Спорт
13 травня 2018 12:27

Футболісти клубу "Верес", який нині базується у Львові, відмовилися проводити запланований на 13 травня матч із ФК "Шахтар" і поїхали з Харкова, де мала відбутися гра. Також клуб звернувся до Української прем’єр-ліги (УПЛ) з проханням перенести матч через масове отруєння гравців. Про це повідомляє Tribuna.com.

Зазначається, що "Верес" вже повертається до Львова з Харкова, де 13 травня мав відбутися матч прем’єр-ліги проти "Шахтаря".

Клуб прибув до Харкова, заселився в готель, але потім рушив назад до Львова. Відомо, що рівненський клуб попросив перенести матч через масове отруєння гравців.

Як стало відомо Tribuna.com, УПЛ відмовила "Вересу" в перенесенні матчу з "Шахтарем". У лізі не вважають ситуацію, що склалася, форс-мажорними обставинами, бо до початку матчу залишилося більше ніж 24 години, а в заявці "Вереса" достатньо гравців, щоб замінити хворих.

Через масове отруєння: футбольна команда відмовилася грати у Харкові та повернулися до Львова фото

Відповідь на лист "Вереса" з проханням перенести матч

У "Вересі" вдень офіційно інформацію не коментували. Ввечері на сайті клубу з'явилось повідомлення, у якому було зазначено, що футболісти дістали отруєння та прямують до Львова.

"Причина – харчове отруєння 9 футболістів, що не дає їм можливості взяти участь у поєдинку. Оскільки здоровими станом на сьогодні залишилося усього 9 гравців, керівництво клубу не вбачає можливості взяти участі у грі. Відтак ухвалене рішення повертатися до Львова", — йдеться в повідомленні.

Через отруєння дев’яти футболістів у розпорядженні тренерського штабу клубу не залишається гравців, щоби набрати собі заявку на завтрашній матч.

Як інформував ZAXID.NET, футбольний клуб "Верес" змінив раніше своє місце реєстрації з Рівного на Львів. Це зробили через те, що в Рівному немає стадіону, на якому можна проводити матчі рівня Прем’єр-ліги.

При цьому у команді зауважили, що "як тільки у Рівному з’явиться реконструйований стадіон – "Верес" повернеться додому".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пообідали і — в лікарню: у львівській піцерії масово отруїлися відвідувачі

Ласкаво просимо: львівський ресторан, де отруїлось 25 людей, знову відкрили

Не догледіли: через щурячу отруту на Львівщині до реанімації потрапило двоє малюків

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах