Хто він і звідки: ФК "Львів" отримав нового головного тренера

ФК «Львів» очолив бразилець Жилмар Тадеу да Сілва

ФК «Львів» очолив бразилець Жилмар Тадеу да Сілва

Спорт
04 липня 2018 10:08

Новим тренером ФК "Львів" став бразилець Жилмар Тадеу да Сілва. 47-річний спеціаліст підписав угоду з львівським клубом строком на два роки з можливістю подовження угоди ще на рік, повідомляє zaxid.net.

Попереднім місцем роботи бразильського фахівця був клуб CPK (Chao Pak Kei), який у сезоні 2017/2018 виграв срібні нагороди першості Макао.

До тренерського штабу "синьо-золотих левів" увійшли асистент тренера Вільям Батіста (колишній форвард львівських "Карпат"), тренер Юрій Панфілов та тренер воротарів Тарас Гребенюк. Також в якості граючого тренера штаб поповнив Сергій Борзенко.

З 2010-го по 2014-й рік уродженець Сан-Паулу вже працював на теренах України, виконуючи обов’язки тренера юнацької команди й асистента наставника запорізького "Металурга".

Варто додати, що на перегляді у клубі перебуває група бразильських футболістів, і вже незабаром буде оприлюднено, хто з новачків поповнить склад львівського колективу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що клуб може очолити колишній гравець київського "Динамо" бразилець Діого Рінкон, а його помічником стане відомий за виступами за львівські "Карпати" Роша Батіста. Однак згодом ця інформація не була підтверджена.

Футбольний клуб "Львів" припинив співпрацю з виконуючим обов’язки головного тренера Андрієм Демченком. Причина – обидві сторони не дійшли згоди щодо умов контракту.

Нагадаємо, що в травні 2018 року ФК "Львів" зайняв місце рівненського "Вереса" у Прем'єр-лізі. Команда з Рівного натомість перейшла до Другої ліги.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смерть на стадіоні: під час матчу "Карпат" у вболівальника стався серцевий напад

"Правоохоронці били кийками": фанат "Карпат" розповів про сутички в Івано-Франківську та Львові

Розборонила поліція: як розлючені львівські фани намагалися "розібратися" з гравцями "Карпат"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах