Біжу для Пласту: львів‘ян запрошують на благодійний забіг

Львів‘ян запрошують на благодійний забіг. Фото: pexels.com

Львів‘ян запрошують на благодійний забіг. Фото: pexels.com

Спорт
23 липня 2020 10:55

Усіх львів’ян, львів’янок та бігунят зі всієї України запрошують долучитись до благодійного забігу #біжудляПласту2020, аби зробити внесок і в своє здоров’я, і у розвиток Пласту у Львові. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, Безпечний забіг організовують Пласт Львів, So Good Company, Run4U та «Команчеро» - всі вони є пластовими бізнесами і партнерами Пласту.

Благодійний забіг. Фото: ЛМРБлагодійний забіг. Фото: ЛМР

«Організатори прагнуть більше розвивати культуру заняття спортом та здорового способу життя. В часі соціальної дистанції усі знаходяться далеко один від одного, але вони придумали, як можна об'єднатись і разом досягати спортивних цілей. Виручені з пробігу кошти будуть спрямовані на функціонування найбільшого в світі пластового осередку в цей досить складний час», - розповідають в Львівській міськраді.

Можна бігти з 27 липня по 1 серпня, локація старту довільна. Одночасний старт 1 серпня о 10:00 для тих, хто хоче позмагатися за призи. Будуть дистанції на 5, 10 та 21 кілометр, а також дитячий забіг (для дітей до 12 років) на 1 кілометр. Для кожної дистанції буде три призових місця з подарунками від партнерів.

Ліміт часу на дистанціях:

  • 5 км — 50 хв;
  • 10 км — 90 хв;
  • 21 км — 180 хв.

Щоб отримати медаль, обов'язково необхідно зареєструватись в STRAVA, Endomondo, Nike+ чи будь-якому іншому трекері бігу та надіслати скріншот пройденого маршруту. Дитячий забіг не має обмеження в часі, але також потрібно надіслати скріншот трекера бігу.

Реєстрація триває до 24 липня включно. Зареєструватись можна за посиланням.

Нагадаємо, у Львові відбудеться міжнародний мистецький проект «Я там, де мені добре» для дітей та підлітків з мікрорайону Підзамче.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах