Двоє львів'ян вибороли медалі на «Іграх нескорених»

Двоє львів'ян вибороли медалі на «Іграх нескорених»

Двоє львів'ян вибороли медалі на «Іграх нескорених» Фото: @kozytskyy_maksym_official

Спорт
20 квiтня 2022 14:38

Сьогодні, 20 квітня, двоє львів’ян вибороли ще дві медалі для України на змаганнях «Ігри нескорених», що проходять у Гаазі. Ігор Галушка приніс збірній золоту медаль, а Віктор Легкодух – срібну. Про це повідомив очільник Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, Ігор Галушка посів перше місце у веслуванні на тренажері на 4 хвилині, тож виборов золоту медаль. Коли стояв на п’єдесталі – підняв прапор України із надписом «Save Mariupol» та прапор «Азову».

Ігор Галушка був активним учасником Революції Гідності та рятував з-під снайперів поранених та загиблих майданівців. Із початку проведення АТО Ігор Галушка пішов воювати на Донбас. У 2017 році він отримав поранення в голову.

Ще один львів’янин, Віктор Легкодух, здобув свою вже другу медаль – сьогодні чоловік отримав «срібло» у греблі на тренажері. З результатом у 807 метрів Віктор перевершив свій найкращий результат на 3 метри. Раніше він здобув золоту медаль у штовханні ядра.

Двоє львів'ян вибороли медалі на «Іграх нескорених»Двоє львів'ян вибороли медалі на «Іграх нескорених» Фото: @kozytskyy_maksym_official

Віктор Легкодух пішов воювати на Донбас у 2014 році. У серпні того ж року отримав важке вогнепальне мінно-вибухове поранення у хребет. Після тривалої реабілітації почав посилено займатися спортом.

Нагадаємо, раніше збірна України зі стрільби, до складу якої входить двоє львів’ян, виборола друге місце на «Іграх нескорених» у Гаазі. Під час нагородження наші хлопці тримали в руках портрет тренера збірної Дмитра Сидорука, який нещодавно загинув, захищаючи Україну.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах