Роман Ростикус зі Львова став чемпіоном України з бігу на 3000 метрів

Роман Ростикус зі Львова став чемпіоном України з бігу на 3000 метрів.

Роман Ростикус зі Львова став чемпіоном України з бігу на 3000 метрів. Фото: buskeradio.in.ua.

Спорт
20 лютого 2023 13:01

Чемпіоном України з бігу на 3000 метрів став львів'янин Роман Ростикус. Про це повідомили в Управлінні молоді і спорту. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Львів'янин Роман Ростикус на чемпіонат України з легкої атлетики у Києві виборов одразу дві медалі. Хлопець показав найкращий результат на дистанції 3000 метрів, здолавши її за 8 хвилин 16,48 секунди. А на цій же дистанції, але з перешкодами, він став віцечемпіоном з результатом 8 хвилин 55,38 секунди. 

Роман Ростикус зі Львова став чемпіоном України з бігу на 3000 метрів.Роман Ростикус зі Львова став чемпіоном України з бігу на 3000 метрів. Фото: sport.loda.gov.ua.

Окрім того, представники Львівщини також здобули дві срібні медалі. Вадим Кравчук став віцечемпіоном України у стрибках у висоту (2.20), а Руслан Касьянов - у стрибках в довжину (7.47). Уляна Рачинська виборола срібло серед дорослих та золото серед молоді на дистанції 1500 метрів з результатом 4 хвилини 26,22 секунд, встановивши новий особистий рекорд.  Максим Караїм виборов 2 місце серед молоді і 6 місце серед дорослих з дебютом на дистанції 3000 метрів з перешкодами з результатом 9 хвилин 10,79 секунд.  Аліна Лістунова стала чемпіонкою України у стрибках в довжину серед молоді до 23 років. Вона також виборола срібло у потрійному стрибку. 

Загалом легкоатлети Львівщини вибороли 16 медалей на національному чемпіонаті.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах