"Санта-Барбара": чому підприємцям запропонували новий сценарій

фото: zakupy.lviv.ua

фото: zakupy.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
05 лютого 2015 09:49

 

 

Міські чиновники і працівники  ринку "Санта-Барбара" дійшли згоди на громадських слуханнях – залишити популярний в народі ринок на своєму старому місці.

ЧОМУ ПРИЙНЯТО ТАКЕ РІШЕННЯ

Як уже відомо на сесії міської ради було ухвалено перенести продуктовий ринок "Санта-Барбара", як його називають в народі, на вулицю Скрипника.

За словами голови Сихівської райадміністрації Ірини Маруняк, це не мав бути ринок як такий, це мав бути двоповерховий торговельний комплекс. Але виникло питання, де ж тоді будуть торгувати люди, які  щодня приїжджають на ринок з навколишніх сіл.

ЯК ЦЕ ПОВИННО ВИГЛЯДАТИ

Тому, щоб вирішити суперечку, міські депутати придумали ще один варіант нового базару без переселення підприємців. Адже на новій ділянці на Скрипника  могло б поміститися всього 90 підприємців, а їх є 150. Тому, щоб не зачіпати нічиїх інтересів – вирішено все залишити так, як є.

Оскільки трамвайну колію, відповідно до нового проекту, пустять через ринок, то базарні ятки облаштують по обидва боки від неї.

Ця ідея, вважають фахівці, є набагато дешевшою за  будівництво нового ринку на Скрипника. 

Окрім того, по обидва боки - вже є готові комунікації та інфраструктура. 

РЕАКЦІЯ  ПІДПРИЄМЦІВ

Підприємці над новою ідеєю облаштування старого місця пообіцяли подумати. Своє рішення вони хочуть оприлюднити вже на наступній сесії міської ради.

 

ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах