Весь транспорт Львова оформлять в єдиному стилі: оголошений конкурс для дизайнерів

Фото з сайту news.infocar.ua

Фото з сайту news.infocar.ua

Транспорт та інфраструктура
12 травня 2015 13:10

Львівська міська рада оголошує міський відкритий конкурс на зовнішнє оформлення міського пасажирського громадського транспорту у Львові. Кінцевий термін подання конкурсних проектів - 20 червня 2015 року.

Впорядкування зовнішнього вигляду громадського пасажирського транспорту є одним з кроків підвищення якості пасажирського транспорту. Кожен охочий може зобразити та обгрунтувати своє бачення того, як має виглядати львівський громадський транспорт у майбутньому (йдеться про зовнішнє кольорове оформлення трамваїв, тролейбусів та автобусів). Єдиний стандарт кольорової схеми оформлення кузова пасажирського транспорту має стати однією з впізнаваних рис міста.

Умови конкурсу напрацьовані робочою групою за участю як представників міської ради, так і громадських організацій та компаній-перевізників. Пропонується поступовий перехід на єдиний стандарт, що торкнеться в першу чергу закупівлі нових транспортних одиниць, оформлення одиниць транспорту, що повертаються з капітального ремонту та таких, що переоформлюються під час демонтажу реклами.

До участі у конкурсі запрошують авторські колективи дизайнерів, що до 20 червня (включно) мають подати через єдине вікно Львівської міської ради до управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури повний пакет документів, оформлений відповідно до формальних вимог (див. додатки). Учасники також можуть подавати свої роботи поштою за адресою 79006 м.Львів, пл. Ринок 1, каб. 115 рекомендованим листом з поштовим штемпелем не пізніше 20 червня 2015 року, 18:00.

Фінансових винагород конкурс не передбачає. Оформлення та доставка матеріалів для участі у конкурсі здійснюється власним коштом авторських колективів.

Конкурс проводиться на замовлення департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. Організатором конкурсу виступає управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту розвитку Львівської міської ради. Додаткову інформацію можна отримати від Олександра Шутюка, координатора конкурсу, кабінет 115, тел. 254-60-28, a.shutyuk@gmail.com, alex-shutyuk.livejournal.com.

Матеріали конкурсу тут>>>

Львів у новинах:

До Львова на фестиваль "Leopolis Grand Prix" з'їдуться власники ретро-авто з Європи

На наступні вихідні львів'ян запрошують на "Парк-пікнік"

Як у Львові відзначатимуть День кельнера

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах