Де розташують ринок "Санта-Барбара": підприємці сперечаються з мером

Фото взято з сайту odessa-life.od.ua

Фото взято з сайту odessa-life.od.ua

Транспорт та інфраструктура
16 червня 2015 17:35

Місто наразі шукає компромісне рішення щодо нової земельної ділянки для розміщення ринку "Санта-Барбара". Однак, це не впливає на графік виконання робіт з будівництва трамваю на Сихів. Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"По будівництву трамваю на Сихів роботи чітко йдуть по плану. Складні роботи. Бувають певні труднощі, але ми їх усуваємо. Ринок "Санта-Барбара" не є проблемою для виконання робіт. Є люди, які там працюють, і над ними є певні господарі, які хотіли би від міста отримати великий кусок землі. Це не можливо зробити. Я завжди за компроміс. Ми людям запропонували спільно шукати компроміс, а не шукати методом ультиматумів. Ми людей не рухаємо, вони нормально працюють. Знайдемо компроміс, будемо цей компроміс виставляти на сесію міської ради.

Були пропозиції розміщення цього ринку біля поліклініки, що не можливо і технічно, і з гуманітарної точки зору. Мешканці категорично проти, бо там має бути сквер. Там під низом проходять комунікації, тому там не можна ставити будь-які конструкції. Я це пробував пояснити керівництву цього ринку. Вони не хочуть мене чути. Є інші пропозиції, які ми їм давали по розміщенню поруч.

У нас є часовий люфт, ми можемо ще дебатувати, шукати компромісне розв’язання", - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, якого цітує ЛМР.

Львів у новинах:

Стало відомо, яким буде перший муніципальний велопрокат у Львові

Чергова негода у Львові: місто знов виявилося не готовим

У Львові жінка на "Chevrolet" збила дворічну дитину: дівчинка померла

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах