У Львові відкриють тимчасову автостанцію

фото з сайту  www.skyscrapercity.com

фото з сайту www.skyscrapercity.com

Транспорт та інфраструктура
27 серпня 2015 11:15

Львівська міська рада затвердила відкриття тимчасової автостанції "Західна" на вул. Городоцька, 359. Автобуси звідти курсуватимуть у Городоцькому, Мостиському, Самбірському, Старосамбірському та Турківському напрямках. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 26 серпня. 

Відтак,  ТзОВ "Бізнесресурс" отримало згоду на відкриття  тимчасової автостанції "Західна" на вулиці Городоцькій, 359. Про це інформує galinfo.com.ua.

За словами мера міста Андрія Садового, будівництво тимчасової автостанції є вкрай необхідне.  На виконкомі запевнили, що тимчасову автостанцію збудують протягом місяця-двох з мінімальними затратами. "Це не завадить проведенню конкурсу для інвестора з будівництва повноцінної автостанції на вул. Городоцькій–Збиральній", -  додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 19 червня, на сесії міської ради львівські депутати проголосували за будівництво АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній. Станція на перехресті вул. Пасічна – вул. Зелена обслуговуватиме Бібрський та Ходорівський напрямки, а АС на вул. Городоцькій – Городоцький напрямок.

Львів у новинах: 

У Львові бійця АТО в камуфляжі не пустили в ресторан 

У Львові влаштують перший в Україні "Фестиваль переселенців"

У Львові з'явиться новий скейт-парк

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах