Львів одержав понад 41 мільйон на придбання нових трамваїв

фото з сайту ukrfoto.net

фото з сайту ukrfoto.net

Транспорт та інфраструктура
04 листопада 2015 11:14

До міського бюджету Львова надійшла субвенція із державного бюджету для придбання нових трамваїв та для облаштування шкіл. Про це сьогодні, 4 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради доповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

"До міського бюджету надійшла субвенція з держбюджету в сумі 41 млн 714 тис. грн на придбання нових трамвайних вагонів",- сказав Олег Іщук. 

Як розповів ZAXID.NET начальник управління транспорту та зв'язку Віктор Щир, ці кошти підуть на придбання семи нових трамваїв "Електрон", які курсуватимуть на Сихів. 

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету міністрів, ці кошти надані на умові співфінансування - місцевий бюджет повинен долучитися до оплати нового електротранспорту на рівні не менше  70% його вартості.

Також з держбюджету надійшло 126 тис. грн субвенції на оснащення загальноосвітніх навчальних закладів засобами навчання. Крім того, з бюджету області Львів отримав майже 150 тис. грн для фінансування програми обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2015 рік. 

Львів у новинах:

Сьогодні у Львові буде ситуативно перекритий рух транспорту: деталі

У Львові влаштовують безкоштовні курси англійської для дітей

Львівська облрада купує детектор брехні для перевірки СБУшників та поліцейських

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах