У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото)

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото)

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото)

Транспорт та інфраструктура
03 грудня 2015 17:24

Наступного тижня перші 90 дітей підуть у три групи, які створили у відновленому садочку №110 у Львові на вул. Сухій, 8, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Приміщення, в якому розміщуватимуться три групи, до 1996 року було дошкільним навчальним закладом №110, яке згодом реорганізовували у ІІ корпус ДНЗ № 128. З 1996 року приміщення ДНЗ були передані в довгострокову оренду. З метою забезпечення дітей місцями у дошкільних навчальних закладах у жовтні 2014 року приміщення на вул. Сухій, 8 були вивільнені від орендарів ТзОВ "Ваги Аксіс Україна".

У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото

В цьому приміщені відновили три групи та спортзал. Загальна площа вивільнених приміщень становить 680,3 м ?. У 2014 і 2015 роках за кошти міського бюджету виконано роботи з капітального ремонту приміщень з метою відновлення ДНЗ на суму 900,0 тис. грн. На наступний рік планується виділити кошти на відновлення харчоблоку та пральні у цьому навчальному закладі, а також провести благоустрій території.

У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото 1У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото 2У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото 3У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото 4У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото 5У Львові запрацювали три додаткові групи у садочку: деталі (фото) фото 6

Львів у новинах:

Завтра стартує туристичний проект "Ніч у Львові"

В суботу у Львові відкриють резиденцію Святого Миколая: деталі

Як оновлюватимуть інфраструктуру львівського Парку культури

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах