У Львовi працюватиме пункт прийому старої техніки: де й коли

Фот взято з сайту www.t-3283999.ekatr.ru

Фот взято з сайту www.t-3283999.ekatr.ru

Транспорт та інфраструктура
14 сiчня 2016 10:15

21 січня львів’яни зможуть принести та безкоштовно здати на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи та великогабаритну техніку, що утворилася в побуті повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для цього на вул. Університетській (біля пам’ятника Івану Франку) розмістять мобільні пункти: збір ламп здійснюватимуть з 8.30 до 14.00, збір техніки – з 8.30 до 16.00. Окрім цього, техніку також можна здати у постійно діючому стаціонарному пункті за адресою: вул. Угорська, 14, ФОП Дубровська М.М. (магазин "АТАС").

"Відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, тому наполегливо просимо зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника, чи іншій безпечній тарі", – зазначають у міському управлінні екології.

Нагадаємо, збір люмінесцентних ламп і техніки здійснюють у рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у Львові на 2013-2017 рр, затвердженої ухвалою ЛМР.

Львів у новинах:

Які вулиці Львова стали непроїзними через ожеледицю

Навесні у львівському транспорті запровадять електронний квиток 

Реформа львівської податкової: 5 нововведень 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах