З’явилася електронна мапа, що відслідковує черги на кордоні з Польщею

Фото взято з сайту wizapolska.com.ua

Фото взято з сайту wizapolska.com.ua

Транспорт та інфраструктура
03 лютого 2016 12:57

Інформація щодо накопичення транспортних засобів на українсько-польському кордоні стала доступною в онлайні. Відтепер про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. Про це повідомив начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

"На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години, – розповів керівник митниці. – Окрім цього, із ситуацією на пунктах пропуску можна буде ознайомитись у прямій трансляції з вебкамер".

За словами Левка Прокіпчука, карта відображатиме ситуацію на шести пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею: "Угринів-Долгобичув", "Рава-Руська-Хребенне", "Грушів-Будомеж", "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Смільниця-Кросценко".

З’явилася електронна мапа, що відслідковує черги на кордоні з Польщею фото

Електронна мапа доступна на головній сторінці сайту Львівської ОДА та за посиланням. Для отримання даних необхідно навести курсор на необхідний пункт на карті. Інформація про накопичення автівок на українсько-польському кордоні оновлюватиметься цілодобово.

Нагадаємо, польські митники підготували безкоштовний додаток для мобільних пристроїв, який буде корисним для людей, які перетинають кордон, особливо водіїв вантажівок, що перетинатимуть східні кордони Польщі.

Джерело: tvoemisto.tv.

Львів у новинах:

Як п'яний автослюсар на катафалку друзів Львовом катав (фото)

Сьогодні вранці у Львові пограбували школу (фото)

ДТП у Львові: неадекватний водій хотів підірвати гранату на місці аварії

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах