Які вулиці та двори відремонтують у Львові цього року

фото з сайту www.pohlyad.com

фото з сайту www.pohlyad.com

Транспорт та інфраструктура
11 березня 2016 14:18

У Галицькому районі капітально відремонтують вулиці


В цьому році на території Галицького району у Львові планують капітально відремонтувати 5 вулиць: Котлярську, Газову, Детька, Медову та Митрополита Андрея, інформує прес-служба ЛМР.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка, на вул.Котлярській, Газовій, Детька та Медовій планують влаштувати бруківочне покриття. "Зараз на цих вулицях частково є бруківка, десь вона під асфальтом. Планується, що покриття тут буде "бруківочне", - зазначив Ігор Савка.

Також у цьому році відремонтують  двір на вул.Тарнавського, 110-112 та громадський простір на пл.Осмомисла, 28 – вул.Підмурній, 2-5. "Перед початком робіт будемо зустрічатися з мешканцями, аби врахувати їхні думки", - зазначив Ігор Савка.

За його словами, зараз у центральній частині міста проводять поточний ремонт доріг. "Перемощуємо окремі ділянки, зокрема, вже виконали на пр.Свободи, на пл.Галицькій, переходимо на вул.Стрийську", - зазначив Ігор Савка.

У 2016 році на ремонт доріг, хідників,  дворів та дитячих майданчиків Галицькій районній адміністрації з бюджету розвитку виділили 28,950 млн грн.


У Франківському - облаштують сквери


 В цьому році на території Франківського району планують облаштувати сквери на вул.Японській та на вул.Тролейбусній – В.Великого і бульвар на вул.Пулюя – від школи №45 до церкви, про це повідомили в Франківській райадміністрації міста.

Зокрема, біля скверу на вул.Тролейбусній - В.Великого облаштують зупинку громадського транспорту, паркову, тротуари. "У сквері  будуть доріжки, плануємо його озеленити", - розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

За його словами, в цьому році планується відремонтувати вул.Музики та закінчити ремонт вул.Граб’янки. "В цьому році основна увага приділятиметься ремонту дворів та внутрішньоквартальних доріг, адже практично усі  магістральні дороги на території району відремонтовані", - зазначив Орест Тимчишин.

Орест Тимчишин додав, що на території райну вже відремонтували тротуари на вул.В.Великого,3, вул.Жуковського та вул.Тролейбусній, 2-4.

У 2016 році на ремонт доріг, хідників,  дворів та облаштування скверів Франківській районній адміністрації з бюджету розвитку виділили близько 30 млн грн.

Львів у новинах:

У Львові патрульні оштрафували співробітника Інтерполу, що їздив з "мигалкою" 

Львів'янка приготивала супер-торт, який виграв конкурс у Варшаві (фото) 

Фестивальна весна у Львові: ТОП 5 подій

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах