Які львівські вулиці закриті для транспорту (схеми)

фото з сайту www.volynnews.com

фото з сайту www.volynnews.com

Транспорт та інфраструктура
28 березня 2016 10:20

Через ремонтні роботи, з 26 березня, обмежили рух на ще одній частині проспекту Червоної Калини. Також непроїзною є вулиця Хотинська та ділянка вул. Івана Франка. Через ці причини закритими для руху транспорту є ще ряд вулиць.

Для проведення ремонтних робіт  26 березня з 8:00 год. і до 20:00 год. до 9 квітня для проїзду закриють проспект Червоної Калини на ділянці від вулиці Стуса  (АЗС WOG) до вулиці Листопадної.

Які львівські вулиці закриті для транспорту (схеми) фото

28 березня – останній день, коли для руху транспорту закрита вул. Хотинська. Для виконання робіт з влаштування каналізаційних мереж від будинку №7 до каналізаційного колектора на вул. Хотинській, з 10:00 год. 21 березня і до 18:00 год. 28 березня цього року рух транспорту на вул. Хотинській, 7 буде закрито.

Які львівські вулиці закриті для транспорту (схеми) фото 1

З 23 березня і до 22:00 години 31 серпня цього року рух транспорту на вулиці Івана Франка на ділянці від вул. Свєнціцького до вулиці Стрийської буде закрито. 

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, закриття ділянки вул.І.Франка не призведе до змін у русі громадського транспорту. Об'їзд здійснюватиметься за наступною схемою:

Які львівські вулиці закриті для транспорту (схеми) фото 2

Також через ремонтні роби з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежили рух транспорту на перехресті вул. Навроцького - проспект Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської. 

Зокрема, з 14 березня, і до 1 серпня цього року для проїзду закрита вул. Мечнікова на ділянці від вул. Пекарської до будинку № 1 (пологовий будинок).

Львів у новинах:

Львів’янину на замітку: влаштуватися на сезонну роботу у Польщі стане важче

У парках Львова прибиратимуть сміття: як долучитись

Через "жарт" про замінування із гіпермаркету у Львові евакуювали 6 тисяч людей

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах