У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме

Транспорт та інфраструктура
20 квiтня 2016 12:45

У Львові на перетині вул. Ряшівської та Городоцької облаштують сквер із дитячим майданчиком, тренажерами та баскетбольним майданчиком. Проект оновлення громадського простору у своєму блозі опублікував працівник департаменту розвитку Львівської міськради Олександр Шутюк.

Сухий фонтан, кольорова плитка, вмощене освітлення: якою буде площа Митна

"Доріжки загалом лишаються на нинішніх місцях – вони прокладені цілком зручно і лише потребують оновлення. Також мешканці під час зустрічі на місці підкинули ідею облаштувати у лівій (меншій) частині скверу невеликий баскетбольний майданчик", – пише Олександр Шутюк.

У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фотоУ Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 1У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 2У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 3У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 4У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 5

Ескізи оновленого скверу (Олена Зварич, Христина Чорноус)

За словами заступника директора департаменту розвитку ЛМР Олександри Сладкової, сквер облаштовуватимуть у кілька етапів.

"У бюджеті на облаштування громадських просторів Залізничної райадміністрації закладені кошти в основному на нову плитку, в інших бюджетах є гроші на рослини, зокрема в управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР є на дитячий майданчик. Ми будемо пробувати збирати все це в один проект. Але потрібні також кошти на облаштування тренажерного майданчика і баскетбольного кільця. Тому дуже добре буде, якщо ми знайдемо для цього спонсорів", – пояснює Олександра Сладкова.

У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 6

Загальний план оновленого скверу

За її словами, ідею встановити у сквері баскетбольне кільце подали самі мешканці.

"Насправді на баскетбол у нас є всюди запит. Але у сквері на Ряшівській повноцінного поля не може бути, втім, там можна встановити кільце для вуличного баскетболу. Загалом для ігор з м'ячем, а особливо для баскетболу, потрібно було б поставити п'ятиметровий паркан – такий, як у скейт-парку на Хмельницького", – додала Сладкова.

Роботи у сквері розпочнуть після того, як остаточно погодять із мешканцями проект.

У Львові з'явиться сквер з тренажерами та баскетбольним майданчиком: де саме фото 7

"Коли дійдемо повної згоди з мешканцями, буде розіграний перший тендер на бруківку. Але облаштування скверу вже почалося. Дуже багато дерев у ньому було в поганому стані, зараз їх почистили і там стало світліше і менш мокро. Оновлення скверу швидше за все проходитиме у кілька етапів, але до кінця року плануємо його завершити", – розповіла Олександра Сладкова.

Джерело: zaxid.net

Львів у новинах: 

У Львові через марафон перекриватимуть рух у центрі

Стало відомо, коли на Сихові відновлять подачу гарячої води

Як хлопець зі Львова потрапив на роботу у Фейсбук (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах