Стало відомо, коли нові автобуси "Електрон" виїдуть на вулиці Львова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Стало відомо, коли нові автобуси "Електрон" виїдуть на вулиці Львова

Новина - Транспорт та інфраструктура - Стало відомо, коли нові автобуси "Електрон" виїдуть на вулиці Львова

Транспорт та інфраструктура
25 травня 2016 12:52

Появу нових автобусів від "Електрону" очікували у Львові ще на початку лютого цього року. Сьогодні, 25 травня, відбулось представлення нового транспорту. Журналісти дізналися, коли містом почнуть курсувати ці автобуси та на яких маршрутах.

Як розповів Tvoemisto.tv директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович, нові автобуси від "Електрону" повинні виїхати на свої маршрути уже цього тижня. Нині відбувається фінальний етап підписання договору з приводу списання автобусів місту. 

Поки що на маршрут випустять 5 електробусів. Усі вони курсуватимуть на одному маршруті, який з’єднає мікрорайон Сихів та центр міста, а саме на маршруті "4а".

Щодо нових автобусів, то вони мають бути низькопідлоговими і зручними для пасажирів з особливими потребами (трап для посадки-висадки). Також в новому транспорті має бути передбачено озвучення зупинок, а також електронне табло, на якому висвічуватимуть назви зупинок. Автобуси є довжиною від 11,9 м до 12,5 м та пасажиромісткістю не менше 100 осіб (щонайменше 30 сидячих місць). 

Нагадаємо, що нещодавно АТП-1 оголосило тендер на закупівлю ще 55 нових низько підлогових автобусів, витративши на це орієнтовно понад 200 млн. грн. Відкриття тендерних пропозицій в рамках оголошеного тендеру було заплановано на 26 лютого. Проте, зрештою Антимонопольний комітет скасував тендер.

Читайте також: 

У Львові комунальне АТП отримає три нові автобуси: дізнайся коли

"Львівелектротранс" скасував службу контролю

Львів купить у "Електрону" 10 автобусів

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах