Віднині львівських пасажирів контролюватимуть працівники електротрансу і поліція

фото: Микола Тис

фото: Микола Тис

Транспорт та інфраструктура
26 травня 2016 18:00

Відтепер контроль в електротранспорті можуть здійснювати працівники Львівелектротрансу та поліція, повідомив у коментарі IA ZIK  директор ЛМКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович.

Нагадаємо, "Львівелектротранс" скасував службу контролю 

За його словами, кожен працівник "Львівелектротрансу" має право перевіряти у пасажирів наявність квитків і зобов’язаний це робити, якщо він їде у громадському транспорті. "Ми повинні розуміти, що змушені оплачувати проїзд. І найбільший рівень свідомості буде досягнутий тоді, коли кожен житель міста, сівши у трамвай чи тролейбус, звернеться до сусіда та перепитає, чи не забув він оплатити за проїзд. Оце буде рівень", – зазначив директор Львівелектротрансу.

Він розповів, що сьогодні сам особисто перевіряв у пасажирів наявність квитків. "Сьогодні я брав участь у контролі за оплатою за проїзду. Шістьом людям, які їхали без квитків, виписав штрафи. У багатьох львів’ян це викликало велике здивування: як це директор Львівелектротрансу перевіряє наявність квитків", – розповів Михайло Сидорович.

Він зазначив, що контроль сьогодні здійснювали і працівники поліції, які будуть це робити у в подальшому.

За словами Михайла Сидоровича, колишня служба контролю дуже слабо працювала. "Бувало так, що деякі контролери впродовж цілого дня не виписували жодного штрафу, а безбілетний проїзд для нас сьогодні є глобальною проблемою. Через це комунальне підприємство недоотримувало десятки мільйонів гривень у рік. Ми не бачили результат їх роботи, тому вирішили їх ліквідувати", – розповів директор підприємства.

Як повідомлялось раніше, колишні працівники служби контролю Львівелектротрансу їздять трамваями та тролейбусами, закликаючи львів’ян не компостувати квитки та не платити за проїзд.Вчора, 25 травня, ЛМКП "Львівелектротранс" ліквідувало службу контролю. Як повідомив керівник транспортного управління Віктор Щир, управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради отримувало багато скарг на роботу контролерів у трамваях та тролейбусах міста. Більшість негативних відгуків залишали туристи. 

Львів у новинах:

Аварійний міст на Городоцькій у Львові закривають на ремонт: деталі 

У Львові збираються об'єднати денні і вечірні школи 

Для львівських кіноманів в місті з'явиться унікальний простір

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах