Сьогодні у Львові транспорт поїде зі змінами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Сьогодні у Львові  транспорт поїде зі змінами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Сьогодні у Львові транспорт поїде зі змінами

Транспорт та інфраструктура
30 червня 2016 10:14

Від сьогодні, 30 червня, на ремонт закривають вул.Котляревського на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Нечуя-Левицького та вулиці Нечуя-Левицького на ділянці від вулиці Котляревського до вулиці Сахарова, вздовж трамвайних колій, та вулицю Богданівську на ділянці від будинку №19 (авторинок) до вулиці Золочівської.

У зв'язку з цим частина громадського транспорту курсуватиме за зміненими маршрутами, а частина трамваїв не виїжджатиме на маршрут взагалі.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, по Богданівській курсують міські маршрути №19 та №39. Тому відтепер маршрут №19 буде оминати закриту ділянку дороги по Старознесенській, по Польовій і виїжджати на Пластову і далі за своїм маршрутом. Маршрут №39 - у нього кінцева зупинка, за паспортом, біля Кривчицького авторинку, а від сьогодні він не доїжджатиме до вул. Гайдучка, розвертатиметься, там буде тимчасова кінцева зупинка.

Щодо вул.Котляревського – Нечуя-Левицького, то тут курсують трамваї №1, №9 та №11. Маршрут №1 курсуватиме по вулицям Бандери – Дорошенка – Підвальній – І.Франка – Вітовського –  Сахарова – Кн.Ольги і до Аквапарку.  На маршруті курсуватиме 5 трамваїв. Трамвайні маршрути №9 та №11 на час проведення робіт не курсуватимуть взагалі. Також на цей час управління транспорту запускає додатковий трамвайний маршрут №6а, який буде курсувати від вулиці Липинського (кінцева шістки) до церкви Св.Анни.

Ремонт триватиме до жовтня-листопада.

Читайте ще новини Львова:

Невідомий Львів: індустріальна краса Підзамче (фото)

На Львівщині НП: розлючений лев пошматував двох чоловіків

З липня деякі трамваї Львова змінюють маршрут: деталі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах