Експериментальні тарифи на парковку в центрі Львова продовжили

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
02 вересня 2016 16:44

Дію експериментальних тарифів на паркування в центральній частині міста продовжили ще на місяць – до кінця вересня. Відповідне рішення у п’ятницю, 2 вересня, ухвалив виконавчий комітет Львівської міськради.

Нагадаємо, у березні депутати Львівської міськради підтримали  ухвалу, якою дозволили ЛКП "Львівавтодор" на власний розсуд встановлювати тарифи в межах до 8 грн/год. на закритій парковці на вул. Валовій та до 6 грн/год. на відкритих парковках у центрі міста.

З 1 квітня "Львівавтодор" встановив  на всіх паркінгах максимальні дозволені депутатами тарифи. Згідно з ухвалою, такі тарифи мали діяти до кінця червня. Проте під час засідання 30 червня депутати проголосували за ухвалу, якою продовжили  дію експериментальних тарифів до 31 серпня.

Сьогодні ж виконком вирішив продовжити дію тарифів ще на місяць – до 30 вересня. Остаточно затвердити їх на постійній основі або встановити нові мають депутати міськради під час чергової сесії. До цього часу вартість паркування у центральній частині Львова залишиться незмінною – 8 грн/год. на закритій парковці на вул. Валовій та 6 грн/год. на відкритих паркінгах у першій паркувальній зоні. 

 

Джерело: zaxid.net

Читайте ще новини Львова:

Експериментальний тариф діятиме у Львові на місяць 

Стало відомо, якими будуть тарифи на паркування в центрі Львова 

Керівник львівської поліції прокоментував ДТП з підлеглими, які збили дитину

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах