Дізнайся: де у Львові отримати безкоштовну правову допомогу

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дізнайся: де у Львові отримати безкоштовну правову допомогу

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дізнайся: де у Львові отримати безкоштовну правову допомогу

Транспорт та інфраструктура
22 листопада 2016 12:49

У Центрі надання адміністративних послуг Залізничного району Львова, що розташований на вул. Виговського, 32, окремі категорії населення можуть отримати безоплатну правову допомогу.

Працівники Львівських місцевих центрів з надання вторинної правової допомоги консультують за вказаною адресою з понеділка до четверга з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (з перервою 13:00-14:00), нагадує прес-служба міської ради.

"Звернутись до місцевого центру за правовою допомогою може будь-який мешканець Львівщини. І він отримає кваліфіковану допомогу фахівців у вигляді надання консультації, правової інформації, а також підготовки фахового звернення до суб’єкта, від якого залежить вирішення питання", ? зазначив директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин.

Як уточнила начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик, якщо проект матиме успіх, його співпрацю розширять і в інших районах міста.

Центри, які надають фахову правову допомогу мешканцям Львова з первинної і з вторинної правової допомоги, працюють за адресами:

? Перший Львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює на вул. Генерала Чупринки, 71. В його юрисдикцію входять Перемишлянський, Пустомитівський, Яворівський, Галицький, Личаківський, Сихівський райони.

? Другий Львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює на вул. Винниченка, 30. Юрисдикція місцевого центру: Городоцький район, Жовківський район, Залізничний, Шевченківський, Франківський райони міста Львова.

Безоплатно скористатись послугами можуть малозабезпечені особи; особи з інвалідністю; діти-сироти, позбавлені батьківського піклування; особи, які претендують на статус біженця; ветерани війни (учасники бойових дій, учасники АТО, інваліди та учасники війни); реабілітовані та інші.

Нагадаємо, 1 жовтня набрав чинності Меморандум про взаємодію та співпрацю між Львівською міською радою та Регіональним центром із надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області. Його метою є втілення соціальної програми уряду, що гарантує ефективний захист прав громадян та забезпечення їх рівного доступу до правосуддя.

Дивись ще: 

Потрібна допомога: у Львові збирають кошти на операцію для відомого письменника

Згадай: Революція Гідності, як все починалося у Львові

Фотофакт: у Львові відкрили пам’ятник поетові Антоничу

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах