До школи з комфортом: на Львівщині закупили спеціально облаштовані шкільні автобуси

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
10 березня 2017 17:58

Шість новеньких "школяриків" відтепер возитимуть учнів зі сільської місцевості до місць навчання. Відтак, для учнів дорога до школи стане комфортнішою та безпечнішою,  повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

"Автобусний парк освіти Львівщини поповнився новими машинами українських виробників. Загальна пасажиромісткість одного – 30 місць, 27 сидінь для школярів, 3 – для супроводжуючих осіб та водія. Машини обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів, адаптовані для перевезення учнів, сидіння обладнані спеціальними відсіками для ранців та наплічників. Відтепер школярів будуть возити сучасні та зручні школярики", – зазначила директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Зокрема, два автобуси отримав Пустомитівський район, по одному – Міжинецька, Новоміська, Ходорівська об’єднані територіальні громади та Кам’янко-Бузький район.

"Школярики" придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів на умовах співфінансування. Загальна вартість автобусів 9 млн 489 тис. 500 гривень.

Дивись ще:

Коли саме: стала відома дата запуску трамваю до "Санта-Барбари"

Тотальний контроль: у львівських маршрутках перевірятимуть пільговиків і квитки

Розслідування: у Львові виявили масові махінації під час здачі водійських іспитів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах