Нові маршрути : від вулиці Хуторівки до "Санта-Барбари" збираються запустити тролейбус

фото: lvivzaet.in.ua

фото: lvivzaet.in.ua

Транспорт та інфраструктура
13 березня 2017 17:38

Тролейбусна лінія через вулицю Хуторівку може пролягати двома маршрутами.

Основні роботи на з'їзді, який з’єднує Сихівський міст із вулицею Хуторівкою, що реалізовували у рамках проекту "Трамвай на Сихів", вже завершені. З'їзд, який розрахований і для курсування тролейбусів, дозволить втілити ідею тролейбусного маршруту на Хуторівку. Однак, як дізнавалося Tvoemisto.tv, цей проект поки що так і лишається на рівні ідеї та обговорень. 

Як прокоментував прес-секретар ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, такий тролейбусний маршрут є доцільним. Попередньо обговорюють два можливі маршрути. "Перший: з вулиці Наукової на Стрийську, через перехрестя Стрийська – Наукова, на Хуторівку і далі на "Санта-Барбару". Другий: з вулиці Наукової через перехрестя Стрийська – Наукова під Сихівський міст, де б він міг розвернутись, і через Хуторівку та перехрестя повернутись на вулицю Наукову", – пояснив Іван Бондар.

Як розповів директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза, першочергово мають доробити з'їзд із моста, а також відремонтувати саму вулицю Хуторівку. "Дорога, яка примикає від вулиці Хуторівки до з’їзду, потребує термінового ремонту, – каже Олег Береза. – Ми зараз обговорюємо це питання з проектантами, компанією-інженером та компанією-підрядником. Хочемо завершити все в рамках одного контракту".

"З’їзд має повноцінно функціонувати, а без відповідної дороги цього не станеться. Після цього можна говорити про те, щоб цю ділянку використовували для добудови тролейбусної лінії. Можливо, нам доручать бути замовниками цього проекту", – додав Олег Береза.

Дивись ще:

Водію на замітку: одну з львівських вулиць завтра закриють для транспорту

Як саме: у Львові центр міста хочуть сполучити залізницею з одним із районів

Офіційно: львівський аеропорт відкриває сім нових рейсів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах