Схема об'їзду: Личаківську закривають на ремонт

фото з сайту Львівські новини

фото з сайту Львівські новини

Транспорт та інфраструктура
21 березня 2017 09:44

Трамваї по вулиці Личаківській не курсуватимуть, а автобуси об’їжджатимуть по вулиці Некрасова.

"Зараз завершується погодження всіх необхідних документів. Плануємо розпочати ремонтні роботи на вул. Личаківській у п’ятницю, 24-го березня", – повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза.

За його словами, ділянку вул. Личаківської від Мечникова до Пасічної реконструюватимуть у три етапи: спочатку відремонтують перехрестя з вул. Мечникова, потім ділянку до вул. Котика і вже після цього – від Котика до Пасічної. Загалом реконструкція триватиме близько восьми місяців і коштуватиме близько 6 млн євро, інформують у прес-службі Львівської міської ради.  

Схема об'їзду: Личаківську закривають на ремонт фото

Схема об'їзду перехрестя вул. Личаківської та Мечникова на час реконструкції/
Для збільшення зображення натисніть тут (схема Zaxid.net)

"По вул. Личаківській курсують десять автобусних маршрутів, з яких один нічний. Усі вони об’їжджатимуть по вул. Некрасова. На цей час на Некрасова буде заборонено паркування для зручності проїзду громадського транспорту. Приватний транспорт здійснюватиме об’їзд по вул. Рєпіна, Сагайдачного і Круп’ярській", – сказав в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

До слова, по вул. Личаківській проходять автобусні маршрути №5А, 15, 18, 24, 29, 36, 39, 47А, 50 та 5Н.

Після закриття ділянки трамвай №10 не буде курсувати, а трамваї №2 та №7 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Трамвай №2 їздитиме за новою схемою руху: чотири трамваї курсуватимуть за маршрутом: вул. Коновальця – Головна пошта – Центр – вул. Коновальця, а інші чотири – у протилежному напрямку: вул. Коновальця –– вул. І. Франка – Центр – вул. Дорошенка – вул. Коновальця.

Кінцевою зупинкою трамвая №7 буде Аквапарк. Отож, трамвай курсуватиме за маршрутом: вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Сахарова - Аквапарк.

Нагадаємо, цього року в міському бюджеті розвитку заклали 4,5 млн гривень на реконструкцію вулиці Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної з кільцем розвороту трамвая). Замовник – ЛКП "Львівавтодор". На цьому відрізку вулиці планують провести реконструкцію трамвайної колії, інженерних мереж, дорожнього покриття.

Джерело: tvoemisto.tv

Дивись ще:

Будь в курсі: коли Личаківську закриють на ремонт

Де саме: у Львові збудують нові вулиці

Львів'янину на замітку: цього тижня переводять годинники на літній час

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах