Повний перелік: які вулиці Львова каналізують у 2017 році

Новина - Транспорт та інфраструктура - Повний перелік: які вулиці Львова каналізують у 2017 році

Новина - Транспорт та інфраструктура - Повний перелік: які вулиці Львова каналізують у 2017 році

Транспорт та інфраструктура
21 березня 2017 15:03

З метою модернізації каналізаційного господарства Львова, розроблено та затверджено Комплексну Програму модернізації каналізаційного господарства. Про це розповіли у ЛМР. 

Програма складається з організаційних, фінансово-економічних та технічних заходів. Технічними заходами, зокрема, передбачено каналізування не каналізованих районів. Загальна вартість каналізування не каналізованих районів – 206 млн грн.

У 2016 році побудовано 2,8 км каналізаційних мереж на суму 26 млн.грн. Зокрема, виконано роботи з: каналізування вулиць Поморянської, Миргородської, Горіхової, Тернової, Купчинського, Старознесеннська – Польова. Також виготовлено ПКД для каналізування вул. Старознесенської (від Балкової до Богданівської), ж/м Білогорща, Болбочана-Тернова, в районі вулиць Ю. Яновського, Прилбицької, М. Бажана.

У 2016 році розпочато та зараз продовжуються роботи з каналізування району вулиць Рясненської, Брюховецької, Полковника П. Болбочана, вул. Станційної – Зимновідської, Ярова-Запольська, Січова, Полуднева.

На 2017 рік заплановано розпочати роботи з каналізування району вул. Тракт Глинянський (Кошова , Козацька, Табірна), вул. Старознесенської (від вул. Богданівської до вул. Балкової), вулиць Подолинського – Тарасівська, вул. Яловець – Букова, вул. Лучкая – Світла, каналізування смт. Рудно. Також заплановано виготовити проектно-кошторисну документацію для каналізування мікрорайону вул. Дорога Кривчицька - вул. Міжгірна та району "Стара Левандівка" (вул. На Чвертях - Є. Олесницького, Загородня, Пропелерна, Моторна, Д. Чижевського, Г. Чечета, М. Каганця, Л. Мацієвича, Є. Олесницького).

Дивись ще: 

Велике трамвайне кiльце: з центру Львова до автовокзалу збираються запустити трамвай

Водіям на замітку: в яких районах Львова поганi дороги спричинили найбiльше ДТП

Дізнайся коли: Львів та Варшаву сполучать додатковим авіарейсом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах