Дивись: на Сихові з'явилися "Лавки для мрій"

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дивись: на Сихові з'явилися "Лавки для мрій"

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дивись: на Сихові з'явилися "Лавки для мрій"

Транспорт та інфраструктура
13 червня 2017 10:58

У сквері Гідності на Сихові відкрили інфраструктурний проект "Лавки для мрій". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Сихові, на пр. Червоної Калини, 109, відбулося урочисте відкриття інфраструктурного проекту "Лавки для мрій". За словами архітектора-проектанта Іллі Литвинчука, ці лавки проектували зручними та ергономічними.

Христина Тибінка, координатор мікрогромади "Санта-Барбара", зазначає, що громада Санта-Барбари є яскравим прикладом того, як швидко люди гуртуються навколо певної проблеми задля її вирішення. Завзяті активісти громади цілеспрямовано та впевнено йшли до своєї мети - облагороджувати та наповнювати Сквер Гідності потрібними, функціональними елементами.

"Громада показує, що якщо розпочинати з малого, можна досягнути великої цілі. Зараз Сквер Гідності стає завершеним простором, територією для відпочинку та комфортного дозвілля", - впевнена координатор мікрогромади.

Дивись: на Сихові з'явилися "Лавки для мрій" фото

Нагадаємо: проект "Громади в дії" здійснюється Інститутом міста за фінансування Програми ЄС Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA?LA) 2012 and 2013. Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень.

Дивись ще: 

Раптово: у львів'янина на кухні вибухнув холодильник

Трое загиблих, десять поранених: на трасі Київ-Чоп сталася потужна ДТП

Обережно: у парках Львова виявили паразитів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах