Через зйомки фільму: у Львові змінять рух трамваїв

фото з сайту Твоє Місто

фото з сайту Твоє Місто

Транспорт та інфраструктура
10 серпня 2017 16:17

Невдовзі у Львові розпочнуться зйомки повнометражної музичної кінокомедії "Шляхетні Волоцюги", що розповідає про довоєнне місто Лева та львівських батярів. Головним знімальним майданчиком стане Площа Ринок, яку вже 16 серпня повністю перекриють на увесь день, повідомив сьогодні, 10 серпня, під час брифінгу заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

За словами Москаленка, для відтворення атмосфери довоєнного Львова, Площу Ринок оформлять у стилі кінця 30-тих років ХХ століття. Стрічка розказуватиме не лише про старий Львів, але й про знакових особистостей того часу. Зйомки на одній із головних площ міста розпочнуться 16 серпня і триватимуть з 7:00 і до 19:00. Впродовж цього часу міські трамваї №1, №2 та №9 об’їжджатимуть площу через вул. Підвальну та вул. Городоцьку. У зв’язку з цим, міська влада просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, а також радить в цей день оминати Площу Ринок.  

Разом з тим, Андрій Москаленко наголосив, що зйомки фільму "Шляхетні Волоцюги" є знаковою подією для Львова, яка не лише зробить його ще більш привабливим для туристів, але й принесе фінансову вигоду. Так, для зйомок стрічки компанія-виробник "ГАНЗАФІЛЬМ" орендує у ЛКП "Львівелектротранс" унікальний рідкісний трамвай (всього 3 екземпляри в світі), а також зобов’язується компенсувати збитки, пов’язані зі зміною руху міських трамваїв.

Дивись ще:

Цікава вакансія: львівська психіатрична лікарня оголосила конкурс на посаду головного лікаря 

Біс в ребро: пенсіонер пограбував та намагався згвалтувати жінку 

Дивись програму: як відзначатимуть День незалежності у Львові 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та  в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах