Восени: скільки будуть коштувати місячні картки для проїзду в львівському електротранспорті

фото з сайту Zaxid.net

фото з сайту Zaxid.net

Транспорт та інфраструктура
23 серпня 2017 17:04

Восени у Львові має подорожчати проїзд у трамваях і тролейбусах, а також зрости вартість місячних карток.

Як розповів у коментарі для Tvoemisto.tv речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, підприємство готується до того, аби виконати рішення про підвищення вартості проїзду в трамваях і тролейбусах до 3-х гривень (пільговий – 1,5 грн). Замовлення на виготовлення нових квитків направлено в друкарню.

"Із місячними картками поки що ситуація складніша, – додав речник. – Остаточного затвердження розрахунків ще немає. Тож у вересні картки продаватимуть за чинним тарифом (70 грн і 100 грн, – авт.) Імовірно, що із жовтня вартість зміниться. Чи буде це 140 і 230 гривень, як ми пропонували, чи буде 150 гривень (на трамвай і тролейбус разом) – ще говорити рано. Ми подали наші пропозиції і обрахунки до міської ради. Чекаємо рішення".

Додамо, що підняття тарифу на проїзд та зміну вартості місячних карток має погодити виконавчий комітет Львівської міської ради. За словами Івана Бондара, найбільш імовірно, що це відбудеться вже у вересні.

Нагадаємо, у Львові мають прийняти кінцеве рішення щодо подорожчання проїзду в електротранспорті до 3 гривень, яке нещодавно підтримали на громадських слуханнях. Тоді під час доповіді заступник з економіки директора "Львівелектротрансу" Олексій Зварич пояснив, що такий тариф є компромісним із міською радою варіантом. Його запровадження дозволить підприємству бути майже не збитковим. 

Дивись ще:

Будь в курсі: як працюватимуть львівські комунальні служби під час свят 

Фотофакт: вуличні камери зафіксували Димінського за кермом Mercedes перед ДТП 

Перформанс, читацька зона та аніматори: що цікавого готує фестиваль "Кіт Ґаватовича" 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах