Адреси: де у Львові ремонтують дороги

Новина - Транспорт та інфраструктура - Адреси: де у Львові ремонтують дороги

Новина - Транспорт та інфраструктура - Адреси: де у Львові ремонтують дороги

Транспорт та інфраструктура
06 листопада 2017 10:46

У всіх районах міста Львова тривають роботи з капітального або поточного ремонту доріг та тротуарів. Також облаштовують внутрішні дворики, замощують доріжки бруківкою, облаштовують зелені зони,  повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"У нас триває капітальний ремонт, що включає ремонт хідників, доріг, комунікацій на вул. Стрийській, вул. Костюшка, вул. Рудьковича. На ці ремонтні роботи у нас виділено близько 5 млн. гривень", – зазначив в.о.голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

"Ми виконуємо комплексі роботи по капітальному ремонту доріг і тротуарів по вул. Виговського, 2-3-5-7; вул. Виговського, 72; вул. Комарова, 20-22-22а; вул. Виговського, 31а; вул. Садовій, 25-27-27а. Також зараз ми розпочали ремонт хідників на вул. Петлюри, 43 та ремонт дороги й тротуарів на вул. Повітряній, 92-94. Загалом у 2017 році ми вже вклали 10,9 млн гривень у капітальний ремонт хідників і доріг та 7,2 млн гривень – в ремонт прибудинкових територій", – зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Юрій Равлик.

"Зараз ми проводимо ремонтні роботи тротуарів і внутрішнього дворика на вул. Квітневій, 5 та вул. Г.Чупринки, 84. Загалом наші ремонтні роботи доріг і тротуарів підходять до завершення. Цьогоріч було виділено 32 млн гривень, які ми вже практично реалізували", – зазначив голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

"Зараз виконуємо ремонт хідників по вул. Китайській, 18. Також до кінця року виконаємо ремонт тротуарів по вул. Ковельській-Щоголева, вул. Теребовельській, вул. Горіховій. Загалом на ці роботи, які ми зараз виконуємо, у нас виділено 4,5 млн гривень", – зазначив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

"Цьогоріч у нас в бюджеті передбачено 22,2 млн гривень на капітальний ремонт доріг і тротуарів. Ми всі роботи майже завершили, але зараз ще в процесі реалізації перебуває ремонт тротуарів на вул. Творчій (1,8 млн гривень), вул. Вербовій (980 тис.гривень), вул. Юрія Липи; вул. Зустрічній (1,5 млн. гривень), вул. Тичини, 20 (1 млн гривень); вул. Шевченка, 366-368 (1,5 млн гривень), вул. Ожиновій (850 тис гривень), вул. Золотій, 36 (1 млн гривень), вул. Миколайчува-Плуговій (1,6 млн гривень)", – зазначив заступник голови Шевченківської районної адміністрації Михайло Космина.

"Ми провели поточний ремонт вул. Івана Франка, 157; вул. Енергетичної, 19; капітальний ремонт вул. Зубрівської-Морозної; капітальний ремонт доріг і тротуарів на вул. Івана Франка. Також, зараз ми проводимо ремонт тротуарів на вул. Стрийській, 53-55; вул. Стрийській, 47-49; вул. Скрипника, 8-10-19; вул. Сихівській, 19; вул. Зубрівській, 36а. Загалом цьогоріч на капітальний ремонт доріг у нас було виділено 24 млн гривень, а на поточний – 12,5 млн гривень", – зазначив начальник комунального відділу Сихівської районної адміністрації Віктор Західний.

Дивись ще:

Двоє загиблих, п`ятеро постраждалих: на Львівщині сталася моторошна аварія

Народила в готелі: на Львівщині у смітнику виявили тіло немовляти 

Спочатку — армія, потім — клуби: Синютка прокоментував облаву на уклоністів у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та  в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах